Heerenveen en Omstreken

Met de bus naar Appeltern

Afdeling Drachten van Groei&Bloei bestaat dit jaar 60 jaar. Daarom willen we dit jaar, bij voldoende deelname, een busreis organiseren speciaal voor onze leden met ook een speciale ledenprijs. Leden van andere afdelingen die belangstelling in deze reis hebben worden hierbij ook uitgenodigd. Mits voldoende plaatsen beschikbaar zijn is elk lid natuurlijk welkom. Vanwege de jubileum-aanbieding genieten leden van afdeling Drachten voorrang bij de aanmelding, maar er blijven nog wel plaatsen beschikbaar. 

De reis gaat naar Appeltern en wel op zaterdag 24 juni. Appeltern hoeft bij de meeste tuinliefhebbers geen nadere toelichting. 200 demotuinen en nog veel meer. In dit weekend van 24 en 25 juni staat in Appeltern een gloednieuw groenevenement gepland. Het Appeltern Plantenfestijn. Groei&Bloei is ook betrokken bij dit Plantenfestijn. Kijk hiervoor maar eens in het juni-nummer van Groei&Bloei op de pagina's 40 en 41.

De vertrektijd zal acht uur zijn vanuit Drachten. Op de terugreis zal in Ens worden aangestoken voor een afsluitend diner. Aankomst in Drachten rond negen uur.  In Heerenveen zal ook een opstapmogelijkheid zijn. Na opgave wordt de opstaptijd doorgegeven.

Opgave graag zo spoedig mogelijk, liefst voor 10 juni. Betaling bij aanmelding op rekeningnummer NL15ABNA0470842946 t.n.v Afdeling Drachten van Koninklijke Maatschappij tuinbouw en plantkunde onder vermelding van “busreis” en het lidnummer. Aanmelding graag ook op het mailadres tbootsma(at)pherder.nl zodat we de mogelijkheid hebben contact op te nemen om aanvullende informatie te kunnen verstrekken.

De prijs voor leden van Groei&Bloei is € 45,-

De prijs omvat dus:
# de busreis naar Appeltern
# entree Appeltern
# diner