Heerenveen

Nieuwsbrief Groei & Bloei november 2019

Afdeling Heerenveen en Omstreken

Ledenavond maandag 18 november 20.00 uur

Meer genieten van je tuin, meer genieten van je leven, wie wil dat niet?!

Op maandag 18 november om 20.00 uur nodigen we u uit om met Wim Paul van der Ploeg anders naar je tuin en je leven te kijken! Een uitnodiging om je tuin mooier te maken en om je leven rijker te maken. Vragen als: wat wil je van je tuin maken  en wat wil je van je leven maken. In beide gevallen moet je daar moeite voor doen en de moeite die je doet, die wordt in beide gevallen beloond! Tijdens de lezing worden de aanwezigen uitgenodigd voor een actieve deelname: over voorbeelden uit de praktijk.

Overige onderwerpen tijdens de lezing:zijn: kijken, waarnemen en zien, tuinieren als liefhebberij, tuinieren als spiegel voor het leven, etc., etc. Het beloofd dus een wel heel boeiende en interessante avond te worden!

Voor meer informatie over de lezing klik hier   Voor meer informatie over de spreker klik hier

Demonstratie Bloemschikken 12 december

Kerstdemonstratie bloemsierkunst

De  studieclub voor bloemsierkunst “De Guirlande” uit Assen organiseert op donderdag 12 december haar jaarlijks terugkerende demonstratie in kerstsfeer. De 16 leden van” De Guirlande” maken op deze avond een kerststuk. De bezoekers kunnen op deze avond vrij rondlopen om het maken van deze kunstwerken te bekijken en om vragen te stellen.  Zo kan er inspiratie opgedaan worden voor de komende feestdagen.

Het thema van dit jaar is: “Fonkelende Sterren” . De  gemaakte  kunstwerken worden aan het eind van de avond verloot!

Iedereen is van harte welkom.