Vakbeurs Plantarium

Tijdens de internationale vakbeurs Plantarium die van 26 t/m 29 augustus 2015 te Boskoop/Hazerswoude wordt gehouden, presenteren zo’n 300 deelnemers uit verschillende landen een enorm assortiment aan boomkwekerijproducten voor de consumentenmarkt in pot of container en als vollegronds product. Ook toeleverende bedrijven tonen hun nieuwste ontwikkelingen.

De beurs is normaal alleen toegankelijk voor bedrijven. Op zaterdag 29 augustus 2015 is er weer de zogenaamde consumentendag. Dan is de beurs toegankelijk voor het publiek, maar voor alle Groei & Bloei-leden geldt een speciaal aanbod: leden hebben op vertoon van hun ledenpas gratis toegang. Daarnaast krijgen ze in een eigen ruimte van Groei & Bloei een gratis kopje koffie of thee aangeboden.