Diversen

onderhoud gereedschap

Workshop Onderhoud gereedschap

Zaterdag 19 maart

 

Wilt u ook uw snoeischaar, heggenschaar of spade weer tip-top in orde brengen? Of wilt u misschien de messen van uw grasmaaier slijpen? Kom dan met uw tuingereedschap naar de werkplaats van Gered Gereedschap  in Wolvega.

Daar kunt u onder deskundige begeleiding zelf aan de slag met de juiste materialen en middelen, maar als u niet zo handig bent dan wordt u zeker geholpen.

De kosten bedragen € 3,00 voor leden van Groei & Bloei en € 5,00 voor niet-leden, waarvoor u drie voorwerpen mee mag nemen.

 

Datum en tijd: zaterdag 19 maart 2016 van 9:30 – ca. 12:00.

 

Het adres:

Gered gereedschap

Willem Lodewijkstraat 68

8471 BL Wolvega

 

Opgeven uiterlijk 11 maart 2015 bij Marian Thijs via

mail: kees.marian(at)telfort.nl of

telefoon: 0561 – 78 52 69

 

De missie van de landelijke stichting Gered Gereedschap is zorgen dat mensen in ontwikkelingslanden een zelfstandig bestaan kunnen opbouwen. De stichting geeft geen geld maar doneert gebruikt gereedschap aan bijv. technische scholen en startende ondernemers, zodat iemand zelf een vak kan leren en geld kan verdienen om zijn of haar gezin te onderhouden.

Gebruikt gereedschap kan ingeleverd worden op vele verzamelpunten in Nederland. Heeft u ongebruikt gereedschap in uw schuur of garage, dan kunt u dat meenemen naar Wolvega waar het door vakkundige vrijwilligers wordt nagekeken en opgeknapt. Zij zorgen er dan voor dat het weer hergebruikt gaat worden.

meer

 

 

 

11
Sep
TOMATENOOGST
08
Sep
Zomerijver