Bloemschikken

Programma bloemschikken seizoen 2016-2017

We zijn blij dat we u aan een nieuwe  bloemschikdocente voor kunnen stellen: Ingrid Brunsting. Ze is Meester in de bloemsierkunst en heeft de nodige ervaring, onder andere met Groei en Bloei-cursisten en als docente aan het Nordwin College. Ook heeft ze een eigen bedrijf; kijk voor meer info op haar website: www.tstbb.nl

Reina Visser, vorig jaar onze nieuwe docente, blijft dit seizoen lesgeven (www.reinavisser.nl)

Voor het komende seizoen hebben we twee bloemschik-cursussen en drie proeflessen voor mensen die nader kennis willen maken met bloemschikken.

1. De beginners+ -cursus. Dit is de vervolgcursus voor beginners op de donderdagavond waar we vorig jaar mee gestart zijn. Die willen we dit seizoen graag voortzetten. De docente wordt Ingrid Brunsting. Nieuwe bloemschikkers met de nodige ervaring kunnen hier bij aansluiten.

2. De groep vergevorderden groep gaat op de dinsdagavond weer door met het bloemschikken en ze krijgen om en om les van Reina Visser en Ingrid Brunsting. Ook hier kunnen mensen met voldoende ervaring aansluiten.

3. Speciaal arrangement voor beginners op donderdagavonden in oktober en november:

-       3 proeflessen

-       kennismaken met bloemschikken, bloemen en groen, kleurgebruik, bijmaterialen

-       kennismaken met enkele basistechnieken

-       per proefles maak je 1 bloemwerk

Wij zorgen voor een vakbekwame docent, werkruimte, koffie/thee, werkmaterialen bv. oasis, draad etc.

Kosten: € 35 (€ 45 voor niet-leden);  minimum aantal deelnemers 10

Je neemt zelf mee: bloemen/groen, ondergrond als bv schaal of vaas, mesje en snoeischaar, voor het groenmateriaal/lesinhoud krijg je vooraf een duidelijke omschrijving.

Cursus beginners+

Donderdagavond van 19.30-21.30

2016: 29 september, 3 november, 24 november, 15 december

2017: 19 januari, 9 februari, 9 maart, 30 maart

Kosten € 85 (leden), € 105 (niet leden)

De cursisten zorgen zelf voor alle materialen

Cursus vergevorderden

Dinsdagavond van 19.30-21.30

2016: 20 september, 11 oktober, 22 november, 6 december

2017: 24 januari, 28 februari, 28 maart, 25 april

Kosten € 85 (leden), € 105 (niet leden)

De cursisten zorgen zelf voor alle materialen.

De lessen worden gegeven in de Nij Brongergea Tsjerke, Meyerweg 70 in De Knipe.

Nadere informatie en opgave bij:

Minke Elzinga   per mail m.elzinga5(at)kpnplanet.nl    telefoon  0561 614750

Han Hijlkema   per mail hanhijlkema(at)gmail.com      mobiel 06 177 27721