Workshop Onderhoud gereedschap

Datum en tijd: zaterdag 11 maart 2017 van 9:30 – ca. 12:00.

Wilt u ook uw snoeischaar, heggenschaar of spade weer tip-top in orde brengen? Of wilt u misschien de messen van uw grasmaaier slijpen? Kom dan met uw tuingereedschap naar de werkplaats van “Gered Gereedschap” in Wolvega.

Daar kunt u onder deskundige begeleiding zelf aan de slag met de juiste materialen en middelen, maar als u niet zo handig bent dan wordt u zeker geholpen.

De kosten bedragen € 3,00 voor leden van Groei & Bloei en € 5,00 voor niet-leden, waarvoor u drie voorwerpen mee mag nemen.

Het adres (let op: het adres is sinds vorig jaar gewijzigd)

Gered Gereedschap

Industrieweg 14 B

8471 AD Wolvega

Opgeven uiterlijk 03 maart 2017 bij Marian Thijs via

mail: kees.marian(at)telfort.nl of telefoon: 0561 – 78 52 69

De missie van landelijke stichting Gered Gereedschap is zorgen dat mensen in ontwikkelingslanden een zelfstandig bestaan kunnen opbouwen. De stichting geeft geen geld maar doneert gebruikt gereedschap aan bijv. technische scholen en startende ondernemers, zodat iemand zelf een vak kan leren en geld kan verdienen om zijn of haar gezin te onderhouden.

Gebruikt gereedschap kan ingeleverd worden op vele verzamelpunten in Nederland. Heeft u ongebruikt gereedschap in uw schuur of garage, dan kunt u dat meenemen naar Wolvega waar het door vakkundige vrijwilligers wordt nagekeken en opgeknapt. Zij zorgen er dan voor dat het weer hergebruikt gaat worden.