Datum:    zaterdag 8 april van 10.00 - 11.00

Locatie:   Rotstergaastweg 37 Nieuweschoot

Zoals gebruikelijk houden we in het voor- en najaar een ruil van planten en stekken. Iedereen die bij het opruimen van de tuin iets over heeft, kan dit inbrengen op de plantenruil. De datum voor komend voorjaar is zaterdagochtend 8 april om 10.00 uur in de voortuin van de boerderij van de familie Koelman aan de Rotstergaastweg 37 te Nieuweschoot.

Het lijkt ons goed om de spelregels weer even duidelijk te maken om iedereen in staat te stellen om te zien wat er zoal wordt aangeboden:

* Vóór 10.00 uur de planten uitstallen op de tafels. Het is handig als je naast de naam van de plant of stek die je inbrengt, ook je eigen naam vermeldt, zodat anderen je vragen kunnen stellen.

* Om 10.00 een kopje koffie of thee, tevens bezichtiging van het aanbod.

* Er kan geruild worden als het startsein (ca. 10.15 uur) wordt gegeven.

* De geruilde planten kunnen worden neergezet onder de grote rode beuk.

De plantenruil is een heel gezellige gebeurtenis waarbij we van elkaars ervaringen kunnen leren. De plantenruil is alleen bedoeld voor leden van Groei & Bloei. Leden van buiten onze afdeling zijn ook welkom. Er wordt gezorgd voor een kopje koffie of thee met iets lekkers erbij.