Speciale dagtocht naar Appeltern

VOLGEBOEKT

Op zaterdag 10 juni 2017, de eerste dag van de Nationale Tuinweek, organiseert Groei & Bloei afdeling Heerenveen en Omstreken voor haar leden een volledig verzorgde dagtocht per touringcar naar de Tuinen van Appeltern.

Appeltern ligt in een landelijk gebied tussen de rivieren Maas en de Waal. De nabijgelegen grote steden zijn Tiel, Nijmegen en Oss.

Het complex van de Tuinen van Appeltern is ongeveer 22 ha groot. 25 jaar geleden werden de eerste voorbeeldtuinen aangelegd. Inmiddels zijn er 200 verschillende inspiratietuinen compleet met bestrating, beplanting en meubilair. Je kijkt je ogen uit.

Programma

8.30 uur              Vertrek vanaf Abe Lenstra stadion (hoofdingang), Heerenveen

10.30 uur               Welkom in Appeltern met koffie/thee en gebak

11.00 uur               Bezichtiging tuinen op eigen gelegenheid

13.00 - 14.00 uur   Heerlijke lunch

14.00 - 16.00 uur   Bezichtiging tuinen op eigen gelegenheid

16.15                    Vertrek uit Appeltern

18.15                    Terugkomst in Heerenveen

De kosten voor deze dagtocht bedragen 25,- euro p.p. Aan deze door het bestuur gesubsidieerde dagtocht kunnen uitsluitend leden van onze afdeling deelnemen.

U kunt zich opgeven tot uiterlijk 1 juni 2017 bij Tina Kuipers via de mail: t.k(at)xs4all.nl.

Vermeld daarbij uw naam, adres, woonplaats en telefoonnummer en of u lid bent van onze afdeling. Geef ook eventuele dieetwensen aan.