Planten- en stekkenruil

datum:         zaterdag 14 oktober 10.00 - 11.00

Locatie:        Rotstergaastweg 37 Nieuweschoot

Zoals gebruikelijk houden we in het voor- en najaar een ruil van planten en stekken. Iedereen die bij het opruimen van de tuin iets over heeft, kan dit inbrengen op de plantenruil. De datum voor de ruil dit najaar is zaterdagochtend 14 oktober om 10.00 uur bij de prachtige rode beuk in de voortuin van de boerderij van de familie Koelman aan de Rotstergaastweg 37 te Nieuweschoot.

Vorig jaar hebben we de spelregels aangepast en dat is iedereen goed bevallen. De spelregels zijn:

* Vóór 10.00 uur planten uitstallen op de aanwezige tafels. Het is handig als je naast de naam van de plant of stek die je inbrengt, ook je eigen naam vermeldt, zodat anderen je vragen kunnen stellen.

* Vanaf 10.00 uur een kopje koffie of thee en bezichtiging van het aanbod.

* Er kan geruild worden als het startsein (ca. 10.15 uur) wordt gegeven.

* De geruilde planten kunnen worden neergezet onder de grote rode beuk.

De plantenruil is een heel gezellige gebeurtenis waarbij we van elkaars ervaringen kunnen leren. De plantenruil is alleen bedoeld voor leden van Groei & Bloei. Leden van buiten onze afdeling zijn dus ook welkom. Er wordt gezorgd voor een kopje koffie of thee met iets lekkers erbij.