Workshop ‘’snoeien van fruitbomen’’

Zaterdag 24 februari

Vindt u het snoeien van de fruitbomen soms ook zo ingewikkeld? Door goed te snoeien kan de vorm mooier worden en de kwaliteit van het fruit verbeteren.

Daarom is voor zaterdagochtend 24 februari een workshop ‘’snoeien van fruitbomen’’ georganiseerd. Harm Hofman heeft bij Landschapsbeheer Friesland gewerkt en hij wil samen met de deelnemers van de workshop een stuk of 15 fruitbomen snoeien in de tuin van Adri en Kees Bakker.

Graag eigen snoeischaar en takkenschaar meenemen, want er is geen extra gereedschap beschikbaar.

Het adres is fam. Bakker, Rotstergaastweg 55, 8452 LA in Nieuweschoot.

Tijdstip: van 09.00 – ca. 12.00 uur.

De kosten bedragen voor leden € 6,- en voor niet-leden € 9,-.

De workshop gaat niet door bij minder dan vijf deelnemers; bij meer dan 9 deelnemers kan worden gekeken naar de mogelijkheid van een extra workshop.

Bij vriezend weer wordt gekeken naar een andere datum.

Aanmelden kan bij Dicky Nagelhout via mail dickynagelhout(at)ziggo.nl of tel. 0513 551317 vóór 10 februari a.s.