Diversen

Speciale dagtocht naar Kwekerijdagen Bingerden

Vrijdag 15 juni

 

Op vrijdag 15 juni 2018, daags vóór het Landelijk Open Tuinen Weekend, organiseert onze afdeling voor haar leden een dagtocht per touringcar naar de Kwekerijdagen bij Huis Bingerden te Angerlo.

De kwekerijdagen hebben nationale en internationale faam verworven. Het is een unieke gelegenheid om bijzondere aanwinsten voor de tuin te vinden bij gerenommeerde kwekers. Verder kunt gratis deelnemen aan demonstraties en lezingen, of gewoon de tuinen van het landgoed bezoeken in een prachtige natuurlijke en historische omgeving.

 

Programma

 

08.00 uur     Vertrek uit Heerenveen

09.00 uur     Koffie met gebak onderweg (Apeldoorn)

10.30 uur     Aankomst in Angerlo

                   Vrij bezoek, individueel of in kleine groepjes

15.30 uur     Vertrek uit Angerlo

17.15 uur     Aankomst in Heerenveen

 

Aanmelden

 

De dagtocht is uitsluitend bedoeld voor leden van Groei & Bloei afdeling Heerenveen en Omstreken. De reissom bedraagt slechts 22,50 euro p.p. Inbegrepen: reis per touringcar, koffie met gebak op de heenreis, entreegeld, drankje en klein hapje in de bus op de terugreis, fooi voor chauffeur. Voor eigen rekening zijn: alle verteringen op het landgoed.

Er kunnen maximaal 49 personen mee.

Stuur uw aanmelding per mail naar Jannie Koster – van Leeuwen: jkvl(at)ziggo.nl. Vergeet naast uw naam niet uw huisadres en telefoonnummer te vermelden.

 

meer

 

 

 

11
Sep
TOMATENOOGST
08
Sep
Zomerijver