Plantenruil

Zaterdagochtend 7 april

Zoals gebruikelijk houden we in het voor- en najaar een ruil van planten en stekken. Iedereen die bij het opruimen van de tuin iets over heeft, kan dit inbrengen op de plantenruil.

De datum voor komend voorjaar is zaterdagochtend 7 april om 10.00 uur.

Margje en Evert Koelma zijn verhuisd en hebben aangeboden om de plantenruil ook op hun nieuwe adres te kunnen houden. Het adres is Margje en Evert Koelma, Koningin Wilhelminaweg 16. Heerenveen. Er staat met  P-bordjes aangegeven waar geparkeerd kan worden.

Het lijkt goed om de spelregels nog even te memoreren:

* Vóór 10.00 uur gaan we de planten uitstallen op de aanwezige tafels. Het is handig als je naast de naam van de planten of stekken die je inbrengt, ook je eigen naam vermeldt, zodat anderen weten aan wie ze vragen kunnen stellen.

* Om 10.00 drinken we een kopje koffie of thee en gaan we het aanbod bezichtigen.

* Er mag pas geruild worden als het startsein (om ca. 10.15 uur) heeft geklonken.

De plantenruil is een heel gezellige gebeurtenis waarbij we van elkaars ervaringen kunnen leren. De plantenruil is alleen bedoeld voor Groei & Bloei-leden. Dus leden van buiten onze afdeling zijn ook van harte welkom.