Plantenruil zaterdagochtend 13 oktober en aansluitend bollenverkoop

Zoals gebruikelijk houden we in het voor- en najaar een ruil van planten en stekken. Iedereen die bij het opruimen van de tuin iets over heeft, kan dit inbrengen op de plantenruil.

De datum voor dit najaar is zaterdagochtend 13 oktober van 10.00 – 11.00 uur. Een nieuwe activiteit bij deze plantenruil is dat Jan Bergsma, bollenverkoper van de Groenmarkt, van 11.00 - 12.00 uur voorjaarsbollen verkoopt aan de liefhebbers. Welke bollen dat zijn wil hij nog niet verklappen. Het blijft dus nog even spannend!

De spelregels voor de plantenruil zijn als volgt:

Vóór 10.00 uur gaan we de planten uitstallen op de aanwezige tafels. Het is handig als je naast de naam van de planten of stekken die je inbrengt, ook je eigen naam vermeldt, zodat anderen weten aan wie ze vragen kunnen stellen. Om 10.00 drinken we een kopje koffie of thee en gaan we het aanbod bezichtigen. Er mag pas geruild worden als het startsein (om ca. 10.15 uur) heeft geklonken.

De plantenruil is een heel gezellige gebeurtenis waarbij we van elkaars ervaringen kunnen leren. De plantenruil is alleen bedoeld voor Groei & Bloei-leden. Dus leden van buiten onze afdeling zijn ook van harte welkom.

Margje en Evert Koelma zijn weer onze gastvrouw en -heer. Het adres is Koningin Wilhelminaweg 16. Heerenveen. Er staat met  P-bordjes aangegeven waar geparkeerd kan worden.

Koning Winter
GLASKUNST