Activiteiten & Actueel

orkshop Onderhoud gereedschap

Datum:          zaterdag 12 januari

 

De tuin is in rust en de tuinliefhebber kan nu andere dingen gaan doen die toch met de tuin te maken hebben, zoals het onderhouden van het gereedschap, want we willen in het nieuwe tuinseizoen natuurlijk met schoon en scherp gereedschap aan de slag.

Ook in 2019 is er de mogelijkheid om uw gereedschap onder enthousiaste en deskundige begeleiding te slijpen en te smeren bij Gered Gereedschap Wolvega, Industrieweg 14 B, 8471 AD Wolvega.


Datum: zaterdag 12 januari 2019 tussen 9.00 en 11.00 uur.

De kosten bedragen 3,-- euro per deelnemer. Voor dat bedrag mag u max. 3 stuks gereedschap meenemen.

Aanmelden bij Jannie Koster – van Leeuwen per mail: jkvl(at)ziggo.nl.

 De missie van landelijke stichting Gered Gereedschap is zorgen dat mensen in ontwikkelingslanden een zelfstandig bestaan kunnen opbouwen. De stichting geeft geen geld maar doneert gebruikt gereedschap aan bijv. technische scholen en startende ondernemers, zodat iemand zelf een vak kan leren en geld verdienen om zijn of haar gezin te onderhouden.

Gebruikt gereedschap kan ingeleverd worden op vele verzamelpunten in Nederland. Heeft u ongebruikt gereedschap in uw schuur of garage, dan kunt u dat meenemen naar Wolvega waar het door vakkundige vrijwilligers wordt nagekeken en opgeknapt. Zij zorgen er dan voor dat het weer hergebruikt gaat worden.

 

meer

Naar boven

21
Jan
Kruiden en appelmoes - Blik op de Tuin 884
15
Jan
Vergeten smaakmakers en paradijskorrels (Blik op de Tuin - 884)